• Η απλή 2-βημάτων διαδικασία μας,επιτρέπει σε οποιονδήποτε,να επισκευάσει με επαγγελματικό τρόπο, τα σημαδάκια από πετραδάκια (Chips) που έχουν δημιουργηθεί στο αυτοκίνητο μας και μάλιστα σε κλάσμα χρόνου σε σχέση με τον χρόνο που χρειάζεται κάποιοςπου χρησιμοποιεί κανονικό εργοστασιακό χρώμα ή στυλό επιδιόρθωσης χρωμάτων, προσφέροντας πολύ καλύτερα αποτελέσματα.
  • Το Χρώμα μας ΔΕΝ είναι το τυπικό υλικό που μπορείτε να αγοράσετε σε ένα κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων ή σε οποιαδήποτε αντιπροσωπεία. Πρόκειται για ένα μοναδικό σκεύασμα υψηλής ποιότητας χρωμάτων και χημικών, το οποίο, όταν χρησιμοποιηθεί σωστά, του επιτρέπει να στεγνώσει πολύ γρήγορα, επιτρέποντάς σας έτσι να αφαιρέσετε όλη την υπερβάλλουσα βαφή σε λίγα μόνο λεπτά αφήνοντας το χρώμα μόνο μέσα στα σημαδάκια (Chip).
  • To διάλυμα μίξης μας είναι επίσης ένα ιδιοκατασκεύασμα μας που απαιτείται για την ολοκλήρωση των περισσότερων επισκευών.Όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες, δεν θα βρείτε κανένα ταχύτερο, πιο απλό και αποτελεσματικό τρόπο για να επισκευάσετε μόνιμα σημαδάκια από πετραδάκια (Chips).

Ανατρέξτε στην σελίδα μας ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ για περισσότερες πληροφορίες και βοήθεια για να διαπιστώσετε αν το σύστημα μας ειναι κατάλληλο για το όχημα σας.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ! ΑΠΛΩΣΤΕ ΑΠΑΛΑ! ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ!

ΒΗΜΑ 1: Το χρώμα εφαρμόζεται (dabbed) με βούρτσα, στη συνέχεια απλώνετε ελαφρά με τον αντίχειρά σας επάνω για να εξομαλύνετε το χρώμα και να καλύψετε το σημάδι (Chip). Μπορεί να εφαρμοστεί εκ νέου ανάλογα με τις ανάγκες μέχρι να φανεί ότι καλύπτει επαρκώς το σημάδι (Chip). Σε περίπτωση που έχει απλωθεί σωστά, το χρώμα θα είναι στεγνό στην αφή μέσα σε ένα λεπτό. Για να επιδιορθώσουμε το λεγόμενο Road Rush*, το χρώμαμπορεί να εφαρμοστεί σε ένα πανί T-shirt, και στη συνέχεια να απλωθεί επάνω στην επιφάνεια επιδιορθώνοντας έτσι εκατοντάδες μικροσκοπικά σημαδάκια ταυτόχρονα.

*Road Rush: Τα πολλαπλά μικροσκοπικά σημάδια που δημιουργούνται κυρίως στην περιοχή του καπό του αυτοκινήτου, από τα χαλίκια του δρόμου

ΒΗΜΑ 2: ΒΗΜΑ 2: Το περίσσιο χρώμα στη συνέχεια αφαιρείται χρησιμοποιώντας το διάλυμα μίξης. Το διάλυμα εφαρμόζεται σε ένα μαλακό, διπλωμένο ύφασμα (T-shirt) και ελαφρώς τρίβεται πάνω από το περίσσιο χρώμα. Το χρώμα θα αρχίσει να αναμειγνύεται μετά από λίγα περάσματα με το πανί. Στη συνέχεια χρησιμοποιείται ένα μαλακό πανί ή μια πετσέτα μικροϊνώνγια να απομακρύνεται το διάλυμαπου έχει μείνει μετατρέποντας το σε εκπληκτική λάμψη. Αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει μέσα σε 2 λεπτά έως 2 ώρες μετά την εφαρμογή της βαφής. Αν και το χρώμα είναι στεγνό στην αφή, θα χρειαστεί ακόμη περίπου μια εβδομάδα για να στεγνώσειπλήρως. Εντούτοις, μπορεί να εκτίθεται αμέσως στο νερό χωρίς να βγαίνει από τα σημάδια (Chips).