Ήρθε και πάλι αυτή η εποχή του χρόνου …
Είναι αρχές Οκτώβρη, το άνοιγμα της θέρμανσης είναι τελικά αποδεκτό καθώς έρχεται σιγά-σιγά και η ώρα να αρχίσουμε να βγάζουμε τα παλτά μας και να βάλουμε αντιψυκτικό στο αυτοκίνητό μας. Το να διατηρήσουμε την άνεση μας το φθινόπωρο είναι καλό, εκτός κι αν είσαι αυτοκίνητο. Ο καιρος γινεται πιο κρύος, πιο σκοτεινός & υγρός.
Καθώς η θερμοκρασία πέφτει και ο χειμώνας είναι στον ορίζοντα, το να φροντίσετε το χρώμα του αυτοκινήτου σας μπορεί να είναι απλό! Εδώ είναι 3 γρήγοροι τρόποι να κρατήσετε το αυτοκίνητό σας σε άριστη εμφάνιση διατηρώντας την καλοκαιρινή του λαμψη!

# 1 ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΟ!
Το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας σε τακτική βάση βοηθά να απομακρύνετε τα άλατα, την λάσπη την βρωμιά κ.α. από την επιφάνεια του τα οποία τρώνε το χρώμα του αυτοκινήτου σας. Ιδανικά το πλύσιμο κάθε εβδομάδα ή δύο θα αποτρέψει οποιαδήποτε μελλοντική ζημιά!  Εάν αυτά παραμείνουν , η σκουριά και τα υπολείμματα περιβάλλοντος μπορεί να συσσωρευθούν και να προκαλέσουν ζημιά!

# 2 ΚΕΡΩΜΑ!

Προκειμένου να προστατεύσετε το χρώμα σας, συνιστούμε να περάσετε με κερί το αυτοκίνητό σας προτού πιάσει το κρύο. Το κέρωμα παρέχει ένα γυαλιστερό φινίρισμα στο χρώμα σας, παρέχοντας ταυτόχρονα και ένα στρώμα προστασίας μαζί με την νέα λάμψη του αυτοκίνητου σας!

# 3 ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΑΔΙ!
Η Κάλυψη οποιοασδήποτε ζημιάς στο χρώμα (π.χ. σημαδια απο χαλίκια, πετραδάκια, γρατζουνίες κτλ.) πριν μπει και πιάσει για τα καλά ο χειμώνας είναι ζωτικής σημασίας για να διατηρήσετε το όχημά σας στην αρχική του κατάσταση. Εάν το νερό περάσει κάτω από οποιοδήποτε σημάδι, θα παγώσει, ενδεχομένως κάνοντας το σημάδι (chip) μεγαλύτερο και κάνοντας το χρώμα γύρω του να φουσκώσει. Πριν το ξέρετε, έχετε ένα υψηλό λογαριασμό από ένα κατάστημα βαφής αμαξώματος. Το κλειδί με τα σημαδάκια (chips) είναι να τα εντοπίσετε και να τα επισκευάσετε αμέσως μόλις τα δείτε, ειδικά σε αυτούς τους ψυχρότερους μήνες! Με το χρώμα μας, θα έχετε εγγυημένη ακριβής αντοιστοιχία 100% με το εργοστασιακό!

 

 

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο αυτοκίνητο, τα κιτ επισκευής χρωμάτων του Dr ColourChip είναι οι ηγέτες της αγοράς. Προσφέροντας υψηλής ποιότητας επισκευές σε chips και γρατζουνιές σε οποιοδήποτε όχημα! Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την σειρά των κιτ μας – μπορούμε να ταιριάξουμε οποιοδήποτε χρώμα για οποιοδήποτε αυτοκίνητο!

Θέλετε να δείτε περισσότερα; Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, Instagram & LinkedIn για τακτικά περιεχόμενα στον κόσμο του  αυτοκινήτου!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ