Τα τελευταία 10 χρόνια  το  Dr. ColourChip βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επισκευής σημαδιών στο χρώμα & έχει γίνει ένα από τα κορυφαία προϊόντα της Αμερικής.

Τώρα το Dr. ColourChip είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα και θέλουμε να σας παρουσιάσουμε αυτή την συναρπαστική ευκαιρία επισκευής σημαδιών στο χρώμα. Χρησιμοποιώντας το εκπληκτικό προηγμένης τεχνολογίας χρώμα μας, έχουμε δημιουργήσει μια σειρά εμπορικών συστημάτων επισκευής που θα επιτρέψουν στον χρήστη να «χτυπήσει φλέβα χρυσού» – δημιουργώντας ευκαιρίες κέρδους αμέσως!

Η πραγματική ομορφιά του προϊόντος μας είναι ότι το χρώμα παραμένει στο σημάδι. Χρησιμοποιώντας την ειδική φόρμουλα μας, μπορείτε να σκουπίσετε το περίσσευμα της βαφής χωρίς να το αφαιρέσετε από το σημάδι.

Το Dr. ColourChip παρουσιάζει μια εξαιρετικά οικονομικά αποδοτική λύση για την επισκευή σημαδιών στο χρώμα. Επιπλέον, προσφέρει ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα για τον καταναλωτή που ψάχνει για μια φθηνότερη εναλλακτική λύση αντί του ολικού βαψίματος. Πελάτες που διαφορετικά μπορεί να χάσετε!

Το προϊόν πραγματικά λειτουργεί – αλλά εδώ έρχεται το συναρπαστικό κομμάτι!

Ψάχνουμε για δυναμικούς ανθρώπους που έχουν πρόσβαση στο εμπόριο αυτοκινήτων και θα πωλούν τα συστήματα Dr ColourChip αλλά και θα επιδιορθώνουν οχήματα πελατών τους ή πελατών της Εταιρείας.

Δεν σας ζητούμε να εγκαταλείψετε τη δουλειά σας ή να εστιάσετε το 100% αποκλειστικά στο προϊόν μας. Αλλά εάν αισθάνεστε ότι έχετε μερικό ελεύθερο χρόνο για να διαθέσετε στο Dr ColourChip ή εάν έχετε ήδη πρόσβαση σε πελάτες της αγοράς αυτοκινήτου που θα επωφεληθούν από το σύστημα – τότε γιατί να μην μας προσθέσετε στην προσφορά προϊόντων σας;

Οι αντιπρόσωποι, οι πωλητές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, καταστήματα αξεσουάρ αυτοκινήτων, detailers, τα πλυντήρια αυτοκινήτων κ.λπ. είναι όλοι τέλειοι για το προϊόν μας. Εάν έχετε ή μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτούς τους τύπους πελατών και να εμφανίσετε την αξία στα συστήματά μας, τότε θα θέλαμε να μιλήσουμε μαζί σας!

Εάν αισθάνεστε ότι μπορείτε να εμπλακείτε στα αρχικά στάδια αυτού του νέου & συναρπαστικού προϊόντος και επιθυμείτε να προσθέσετε πρόσθετο κέρδος στην τρέχουσα επιχείρηση σας, τότε γιατί να μην έρθετε σε επαφή; Εναλλακτικά, αν ψάχνετε για μια νέα επιχειρηματική ευκαιρία – τότε το Dr. ColourChip θα μπορούσε να είναι για σας!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ