Ως κοινότητα λάτρεων των αυτοκινήτων, είναι ασφαλές να πούμε ότι όλοι συρρέουν στη σκέψη των αντιαισθητικών σημαδιών στο χρώμα σε ένα κατά τ ’άλλα άλλο άψογο  όχημα. Είτε το  4WD έχει πέσει θύμα ντους από χαλίκια χωματόδρομου ή έχετε σημαδέψει το όμορφο  hatchback σας στην λαίλαπα της πόλης, τα συμπτώματα από το λεγόμενο Road rash είναι η θλίψη που αισθάνονται οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων σε όλη τη χώρα. Εάν έχετε ποτέ δοκιμάσει να αναβαθμίσετε τη βόλτα σας με τα προϊόντα επιδιόρθωσης  από τα ράφια, οι πιθανότητες είναι να μετατρέψατε το Road rash του αυτοκινήτου σας σε μια ολοκληρωμένη περίπτωση εμφάνιση ιλαράς στο αυτοκίνητο σας. Σε αυτό το στάδιο,μόνη λύση είναι να υποκύψετε  σε ένα δαπανηρό ταξίδι στο φανοποιείο … Όχι όμως πια!

Το Dr. ColourChip βάζει τέλος στις καταστροφές του χρώματος από πετραδάκια με την ανακοίνωση ότι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα διανομής στην Ελλάδα σε μια προηγμένη φόρμουλα που έχει ειδικά σχεδιαστεί για να δίνει ζωή σε ανεπαρκείς εργασίες βαφής. Η καινοτόμος μέθοδος ήταν απαραίτητο και βασικό προϊόν στα φανοβαφεία και συνεργεία  των ιδιοκτητών αυτοκινήτων στις ΗΠΑ από τo λανσάρισμά της το 2001.

Χρησιμοποιώντας μια μοναδική φόρμουλα, η επόμενη γενιά των ΗΠΑ έκανε μίξεις υψηλής ποιότητας αποχρώσεων χρωμάτων με τελευταίας τεχνολογίας άμεσης ξήρανσης χημικών ουσιών που αφαιρούν κάθε υπερβάλλουσα βαφή σε λίγα μόνο λεπτά. Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα  που διατίθενται στην αγορά, η διαδικασία αυτή διασφαλίζει ότι το Dr. ColourChip παραμένει μέσα στη ζημιά/σημάδι. Το αποτέλεσμα είναι ένα απαλό,  ομαλό  και γυαλιστερό φινίρισμα που θα κάνει το όχημα σας να αστραφτερό σαν νέο μέσα σε λίγα λεπτά.

Η διαδικασία επιδιόρθωσης τριών βημάτων έχει αναγνωριστεί τόσο από μεμονωμένους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων όσο και από επαγγελματίες επισκευαστές οχημάτων. Μια προσαρμοσμένη διαδικασία αντιστοίχισης μίγματος χρώματος χρησιμοποιείται για να δημιουργηθεί ένα επαγγελματικό “σαν καινούργιο» φινίρισμα ενώ η διαδικασία “εφαρμογή, άπλωμα και αφαίρεση” κάνει την όλη διαδικασία επιδιόρθωσης απίστευτα  εύκολη. Είτε οδηγείτε μια άσπρη Alfa Romeo, κόκκινο κερασιού Mitsubishi ή ένα πράσινο χακί Land Rover, ο εύχρηστος ανιχνευτής κωδικού χρώματος του Dr. ColourChip θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε το ακριβές χρώμα!

Εκτός από την άψογη επικάλυψη των χρωμάτων, το Dr. ColourChip έχει επίσης σχεδιαστεί για να προστατεύει ενεργά τα οχήματα από τη σκουριά, το ξεθώριασμα και άλλες μορφές μακροχρόνιων ζημιών. Αυτό σημαίνει ότι, καθώς θα αγγίζετε/επιδιορθώνετε τις υφιστάμενες ζημιές, θα επενδύετε επίσης και στην διατήρηση της αξίας του οχήματος σας που θα φαίνεται νεότερο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα!

Επισκεφτείτε τώρα το κατάστημά μας και παραγγείλτε το Kit που σας ταιριάζει.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ