Εδώ στην Dr. ColourChip φημιζόμαστε για τη διαδικασία των 3 βημάτων (εφαρμογή, άπλωμα, αφαίρεση) που θεωρούμε ότι είναι ο ευκολότερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να επιδιορθώσετε τα μικρά σημάδια στο χρώμα και το λεγόμενο Road Rash

Πως λειτουργεί, λοιπόν;

Επισκευάστε με επαγγελματικό τρόπο τα σημαδάκια του αυτοκινήτου σας με την άνεση σας, σε ένα κλάσμα του χρόνου που χρειάζεστε χρησιμοποιώντας ένα συνηθισμένο εργοστασιακό στυλό επιδιόρθωσης. Επίσης εγγυόμαστε πολύ καλύτερα αποτελέσματα!

Η μοναδική μας φόρμουλα αποτελείται από υψηλής ποιότητας αυτοκόλλητες αποχρώσεις χρωμάτων και χημικών, τα οποία όταν χρησιμοποιούνται σωστά επιτρέπουν αποτελέσματα ταχείας ξήρανσης, που σας επιτρέπουν να διαλύσετε/αφαιρέσετε όλη την υπερβάλλουσα βαφή μέσα σε λίγα λεπτά … αφήνοντας το αυτοκίνητό σας με βαφή μόνο στα σημάδια, σε αντίθεση με αλλα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες, δεν θα βρείτε πουθενά ταχύτερο, πιο απλό και αποτελεσματικό τρόπο για να εξαφανίσετε αυτά τα ενοχλητικά σημάδια.

Και το καλύτερο απ΄όλα;

Μπορούμε 100% να ταιριάξουμε το χρώμα σας, για να εξασφαλίσουμε ένα άψογο φινίρισμα στο καμάρι σας. Οποιοδήποτε αυτοκίνητο, οποιοδήποτε χρώμα!

Αν ψάχνετε για ένα αυτοκίνητο «σαν καινούργιο» τότε μην ψάχνετε πουθενά αλλού – Το Dr. ColourChip είναι η απάντησή σας. Έχουμε ακόμα σχεδιάσει να προστατεύουμε το όχημά σας από τις διάφορες μορφές μελλοντικών ζημιών, όπως σκουριά και θάμπωμα. Δεν βοηθάμε μόνο στο να δώσουμε στο αυτοκίνητό σας μια νέα παράταση ζωής αλλά επενδύουμε στον να κρατήσουμε το αυτοκίνητό σας πιο νέο και ανανεωμένο. Τι παραπάνω θα μπορούσατε να ζητήσετε;

Πρίν

Μετά

Δοκιμάστε το σήμερα!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ