Πλεονεκτηματα προϊοντος

  • Δεν χρειαζεται ανάμιξη χρωμάτων, κωδικούς χρωμάτων ή ψέκασμα – Όλα παρέχονται
  • Ανειδίκευτη εργασία – δεν χρειαζεται εμπειρία, η εκπάιδευση διαρκεί λιγότερο απο 2 ώρες
  • Μέσος όρος επισκευής λιγότερος απο 15 λεπτά
  • Μέσος όρος επισκευής και υλικών είναι ελάχιστος
  • Απλο, μικρό, αυτοτελές σύστημα αποθήκευσης – δεν χρειάζεται κανένα άλλο εργαλείο
  • Αυτόματη ενημέρωση Χρωμάτων
  • Εύκολη αναπλήρωση
ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Dr. ColourChip Εμπορικα Συστηματα

  • Επαγγελματική επισκευή Chip σε κλάσμα χρόνου
  • Μια εύκολη να ακολουθήσετε διαδικασία 3-βημάτων
  • Μοναδική συνδυασμός υψηλής ποιότητας χρωμάτων αυτοκινήτων και χημικώνπου επιτρέπουν στον χρήστη να αφαιρέσει όλη την περίσσια βαφή σε λίγα μόνο λεπτά

Οι επισκευές σημαδιών από πετραδάκια (Stonechips)είναι επί του παρόντος δύσκολες λόγω του γεγονότος ότι τα φανοποιεία, οι αντιπροσωπείεςκλπ. πρέπει να χρησιμοποιούν υδατοδιάλυτο το χρώμα της βάσης νερού ακολουθούμενο από μια δεύτερη εφαρμογή ενός στρώματος από βερνικι. Απαιτείται επομένως μηχανική ξήρανση, δηλ. υπέρυθροι θερμαντήρες, οι οποίοι πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να σκληρύνουν το διαυγές επίστρωμα το οποίο πρέπει να ενεργοποιηθεί. Μόλις αυτό στεγνώσει τότε πρέπει να de-nib και γυαλίσετε την περιοχή. Μια πολύ μακρόχρονη διαδικασία για μια λεγόμενη γρήγορη λύση. Τώρα έχουμε μια αποκλειστική λύση που είναι πολύ γρήγορη ….. το Dr. ColourChip. Η τέλεια λύση για τις επισκευές σημαδιών από πετραδάκια.

Αυξηστε τα κερδη σας

Όλα τα νέα εμπορικά πακέτα είναι ιδανικά για μια σειρά επιχειρήσεων που προσανατολίζονται προς το αυτοκίνητο. Για μηχανικούς, φανοποιούς, detailers κτλ.For μηχανικούς, φανοποιούς , detailers κτλ Τα συστήματα μας αντιπροσωπεύουν μια φανταστική ευκαιρία για να βελτιώσετε και να αναπτύξετε τις υφιστάμενες υπηρεσίες σας.

Πλυντήρια αυτοκινήτων, κινητές μονάδες επισκευής κτλ. μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τα νέα εμπορικά πακέτα με τη μορφή πρόσθετων ευκαιριών κέρδους. Η διαδικασία εφαρμογής των τριών βημάτων είναι εκπληκτικά εύκολη και δεν απαιτεί εξειδικευμένες δεξιότητες ή εκπαίδευση.

Τα εμπορικά πακέτα Dr. ColourChip είναι επίσης ιδανικά για εταιρείες αυτοκινήτων, εμπόρους αυτοκινήτων κτλ.. Αντί να μειώσουν τις τιμές μεταπώλησης μεταχειρισμένων λόγω Chip και γρατσουνιών, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Dr. ColourChip για να πραγματοποιήσουν μια γρήγορη και αποτελεσματική δουλειά επισκευής DIY. Αυτό όχι μόνο θα μεγιστοποιήσει τα κέρδη, αλλά θα συμβάλει επίσης στην αύξηση του κύκλου εργασιών του και στην δημιουργία φήμης ως εμπόρου που εμπορεύεται οχήματα σε άριστη κατάσταση. Ένα σύστημα Dr. ColourChip στο εσωτερικό της επιχείρησης αντιπροσωπεύει μια διαδικασία επιδιόρθωσης υψηλής ποιότητας καθώς και αυξημένες τιμές μεταπώλησης, ιδίως σε οχήματα στόλου.

Απλα & Ευκολα

Αυτή η διαδικασία επισκευής Chip τριών-βημάτων είναι ο ευκολότερος και αποτελεσματικότερος τρόπος για να επισκευάσετε τα μικρά σημάδια από πετραδάκια (Chips)και*Road Rash. Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία, συνιστάται να αξιολογήσετε το όχημα ελέγχοντας το καπό, τον προφυλακτήρα, τους καθρέφτες και τις περιοχές των θυρών, για να προσδιορίσετε την πλήρη έκταση της βλάβης. Αυτό θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει και το πλύσιμο του οχήματος για να σας βοηθήσει να διακρίνετε μεταξύ των σημαδιών από ρύπουςκαι των πραγματικών Chips.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ

Μετά την επιλογή του χρώματος που ταιριάζει με το όχημα, το επόμενο βήμα είναι να εφαρμόσετε το χρώμα με μια βούρτσα. Είναι σημαντικό να εφαρμόσετετο χρώμα δίπλα στο Chip, αντί για επάνω στο Chipγια να προετοιμάσετετο επόμενο βήμα. Βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζετε αρκετό χρώμα για να καλύψετε την περιοχή του Chip

ΑΠΛΩΣΤΕ

Στη συνέχεια, ελαφρώς απλώστε το χρώμαμε τον αντίχειρά σας για να εξομαλύνετε το χρώμα και να καλύψετε το Chip. Μπορεί να εφαρμοστεί εκ νέου ανάλογα με τις ανάγκες μέχρι να φανεί ότι καλύπτει επαρκώς το chip. Σε περίπτωση που έχει απλωθεί σωστά, το χρώμα θα είναι στεγνό στην αφή μέσα σε ένα λεπτό. Για το Road rash, το χρώμα μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα πανί T-shirt, και στη συνέχεια να απλωθεί επάνω στην επιφάνειαγια να καλύψετε γρήγορα δεκάδες chip ταυτόχρονα.

ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ

Το περίσσιο χρώμα στη συνέχεια αφαιρείται χρησιμοποιώντας το διάλυμα μίξης. Το διάλυμα εφαρμόζεται σε ένα μαλακό, διπλωμένο ύφασμα T-shirt και ελαφρώς τρίβεται πάνω από περίσσιο χρώμα. Το χρώμα θα αρχίσει να αναμειγνύεται μετά από λίγα περάσματα με το πανί. Ένα μαλακό πανί πετσετών ή πετσέτα μικροϊνών χρησιμοποιείται στη συνέχεια για να απομακρύνει τυχόν υπολείμματα του διαλύματοςδίνοντας του μια εκπληκτική λάμψη. Αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει μέσα σε 2 λεπτά έως 2 ώρες μετά την εφαρμογή του χρώματος. Αν και το χρώμα είναι στεγνό στην αφή, θα χρειαστεί ακόμη περίπου μια εβδομάδα για να ενσωματωθεί πλήρως. Εντούτοις, μπορεί να εκτίθεται αμέσως στο νερό χωρίς να βγαίνει από τα chip.

Αυξηστε τα κερδη σασ

Όλα τα νέα επαγγελματικά πακέτα είναι ιδανικά για μια σειρά επιχειρήσεων που προσανατολίζονται προς το αυτοκίνητο. Για μηχανικούς, φανοποιούς, detailers κτλ. Τα συστήματα μας αντιπροσωπεύουν μια φανταστική ευκαιρία για να βελτιώσετε και να αναπτύξετε τις υφιστάμενες υπηρεσίες σας.

Πλυντήρια αυτοκινήτων, κινητές μονάδες επισκευής μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τα νέα εμπορικά πακέτα με τη μορφή πρόσθετων ευκαιριών κέρδους. Η διαδικασία εφαρμογής των τριών βημάτων είναι εκπληκτικά εύκολη και δεν απαιτεί εξειδικευμένες δεξιότητες ή εκπαίδευση.

Τα εμπορικά πακέτα Dr. ColourChip είναι επίσης ιδανικά για τους εταιρείες μεταπώλησης αυτοκινήτων και τους εμπόρους αυτοκινήτων. Αντί να μειώσουν τις τιμές μεταπώλησης μεταχειρισμένων λόγω Chip και γρατσουνιών, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Dr. ColourChip για να πραγματοποιήσουν μια γρήγορη και αποτελεσματική δουλειά επισκευής DIY. Αυτό όχι μόνο θα μεγιστοποιήσει τα κέρδη, αλλά θα συμβάλει επίσης στην αύξηση του κύκλου εργασιών του και στην δημιουργία φήμης ως εμπόρου που εμπορεύεται οχήματα σε άριστη κατάσταση. Ένα σύστημα Dr. ColourChip στο εσωτερικό της επιχείρησης αντιπροσωπεύει μια διαδικασία επιδιόρθωσης υψηλής ποιότητας καθώς και αυξημένες τιμές μεταπώλησης, ιδίως σε οχήματα στόλου.