Εγγυόμαστε ότι το χρώμα μας θα ταιριάξει με το αρχικό χρώμα του εργοστασίου. Τα χρώματα μας αναμιγνύονται με το χέρι ένα κάθε φορά και ενώ είμαστε αρκετά καλοί, μπορεί περιστασιακά να γίνει λάθος σε μια παραγγελία. Εάν είναι δικό μας λάθος, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να το διορθώσουμε και να σας στείλουμε ένα άλλο μπουκάλι χωρίς καμία χρέωση. Αν δεν το καταφέρουμε σωστά, με την επιστροφή του Kit θα σας επιστρέψουμε την τιμή αγοράς σας – εγγυημένα..

Σε περίπτωση που δοκιμάσετε το χρώμα και καθορίσετε ότι δεν είναι καλό το ταιριασμα, θα προσπαθήσουμε να συνεργαστούμε μαζί σας για να λύσουμε το πρόβλημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και περιγράψτε την απόκλιση.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ

Η βάση δεδομένων μας προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός για να βοηθήσει τους πελάτες μας να καθορίσουν το χρώμα τους. Τα χρώματα που εμφανίζονται παράγονται από υπολογιστή και συχνά δεν μοιάζουν πολύ με το πραγματικό χρώμα. Εξαιτίας αυτού, για να διασφαλίσετε ότι λαμβάνετε το σωστό χρώμα, πρέπει να επιβεβαιώσετε τον κωδικό χρώματος από το όχημά σας.

Χρησιμοποιήστε την ΟΕΜ βάση δεδομένων κωδικών μας για να αναζητήσετε και να βρείτε το χρώμα σας. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον κωδικό χρώματος του αυτοκίνητουσας παρακαλούμε ανατρέξτε στη σελίδα ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΟΥ. Μόλις μπορέσετε να εντοπίσετε τον κωδικό για το αυτοκίνητό σας, χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες όταν τοποθετείτε την παραγγελία σας στον ιστότοπο μας.Στις περισσότερες περιπτώσεις, εάν διαθέτουμε τον κωδικό χρώματος, ακόμα και αν δεν υπάρχει στη βάση δεδομένων μας, μπορούμε να σας προσφέρουμε το χρώμα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝΗ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΧΡΩΜΑ.

Παρέχουμε ένα προσαρμοσμένο προϊόν. Κάθε παραγγελία επεξεργάζεται γίνεται μεμονωμένα καθώς λαμβάνεται για τον συγκεκριμένο πελάτη. Δεν μπορούμε να μεταπωλήσουμε παλαιά χρώματα και επομένως δεν επιτρέπουμε αλλαγές ή επιστροφές χρημάτων για κανέναν από τους παρακάτω λόγους:

  • Έχετε αλλάξει γνώμη και δεν θέλετε πλέον το Kit.
  • Πουλήσατε το αυτοκίνητο.
  • Αποφασίσατε να πάτε το αυτοκίνητο να το επισκευάσετε επαγγελματικά.
  • Δεν μπορούσατε να κάνετε τις επισκευές ικανοποιητικά.

Παρόλο που διασφαλίζουμε το ταίριασμα του χρώματος σας εάν έχουμε δείγμα για να ταιριάξουμε, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα επιδιορθώσει κάθε είδους ζημιά προςικανοποίηση κάθε ατόμου. Γνωρίζουμε ότι προσφέρουμε το καλύτερο προϊόν για επισκευή Chips, και αν χρησιμοποιηθεί σωστά για αυτό το είδος ζημιών θα παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Προσπαθούμε να παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αποφασίσουν εάν το προϊόν μας είναι η σωστή επιλογή για τις επισκευές που θέλουν να κάνουν. Ανατρέξτε στη σελίδα Συχνές Ερωτήσεις για να καταλάβετε καλύτερα εάν το σύστημά μας είναι η καλύτερη επιλογή για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Είμαστε λογικοί και ακούμε τους πελάτες μας και διατηρούμε το δικαίωμα κατά τη διακριτική μας ευχέρεια να δεχτούμε επιστροφές και να επιστρέφουμε χρήματα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ