Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη ότι πρόκειται για ένα επισκευαστικό καιTouch-upKit. Δεν είναι η απάντηση για όλες τις επισκευές βαφών, ούτε είναι υποκατάστατο του φανοποιείου. Εξετάστε τη φύση της επισκευής που απαιτείται πριν από την παραγγελία σας. Ωστόσο, εάν δεν είστε διατεθειμένοι να πάτε στο φανοποιείοκαι να ξοδέψετε ένα σημαντικό ποσό χρημάτων σας /για να επιδιορθώσετε τέλεια το όχημά σας, το σύστημά μας είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση.

Σας προτείνουμε να ανατρέξετε στο τμήμα ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν, που συμπεριλαμβάνειπληροφορίες σχετικά με τους περιορισμούς του προϊόντος μας καθώςκαι παραδείγματα φωτογραφιών επίδειξης.

Η ερώτηση σας δεν απαντήθηκε; Κανένα πρόβλημα, χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να έρθετε σε επαφή μαζί μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλυτερο μπορούμε για να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζι μας

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι προετοιμασία χρειάζεται πριν την βαφή;

Πλύνετε και στεγνώστε καλά το αυτοκίνητο. Εάν έχετε ορατά κατάλοιπα κεριού στα σημαδάκια (Chips), αφαιρέστε το με λίγο αλκοόλ ή ανόργανο καθαριστικό σε ένα μαλακό πανί. Μην τρίβετε!!

Διαφορετικά, μια καθαρή, ξηρή επιφάνεια είναι το μόνο που χρειάζεστε. Η περιοχή που πρόκειται να επισκευαστεί πρέπει να είναι εντελώς στεγνή.

Το χρώμα παρέχει μια μόνιμη επισκευή;

Ναι, στο βαθμό που δοκιμάσαμε. Οκτώ χρόνια είναι η μακρύτερη επισκευή που παρακολουθήσαμε (μια επισκευή chip), και μοιάζει ίδια όπως τηνημέρα που εφαρμόστηκε. Οι περισσότερες touch-up ς βαφές συρρικνώνονται με την πάροδο του χρόνου αφού στεγνώσουν και αφομοιωθούν. Το χρώμα μας δεν συρρικνώνεται. Θα πρέπει να παραμείνει το ίδιο όπως φαίνεται μετά την εφαρμογή για τα επόμενα χρόνια.

Ποια είναι η σωστή διαδικασία φινιρίσματος με το χρώμα του Dr. ColourChip;

Πλύντε & στεγνώστε το όχημαe. Κάντε πρώτα οποιαδήποτε “σκληρή” εργασία detailing, όπως λείανση με γυαλόχαρτο και γυάλισμα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το χρώμα μας. Έπειτα συνεχίστε με τυπικό γυάλισμα μια εβδομάδα αργότερα. Αποφύγετε τη χρήση περιστροφικού αλοιφαδόρου με γούνινο πάτο για τουλάχιστον 30 ημέρες. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε παλινδρομικό αλοιφαδόρο με αφρώδη πάτο και μια ποιοτική αλοιφή όλες τις φορές για τα καλύτερα, χωρίς σημάδια στροβιλισμού αποτελέσματα (αντί για το κυκλικό buffer και τον γούνινο πάτο).

Η βαφή μου αναμιγνύεται / ετοιμάζεται με την παραγγελία;

Ναί.Όλα τα χρώματα αναμειγνύονται με προδιαγραφές OEM χρησιμοποιώντας τον χρωματικό κώδικα που παρέχετε με την παραγγελία σας, εξασφαλίζοντας ότι το χρώμα σας είναι τόσο φρέσκο όσο μπορεί. Επιπλέον, με χιλιάδες κωδικούς χρώματος στην αγορά, δεν θα μπορούσαμε ενδεχομένως να τα αποθηκεύσουμεόλα.

Ποια είναι η διάρκεια ζωή των προϊόντων του Dr. ColourChip;

Η βαφή πρέπει να σας διαρκέσει τουλάχιστον ένα χρόνο από την ημερομηνία του αποστολής του φιαλιδίου, με την προϋπόθεση ότι δεν χρησιμοποιείτε το μεγαλύτερο μέρος της αμέσως.Ένα φιαλίδιο που είναι μισό γεμάτο θα ξεραθεί προφανώς γρηγορότερα. Αποθηκεύστε σε ένα σκοτεινό, ξηρό, δροσερό μέρος. Για βέλτιστη διάρκεια ζωής, ανακινήστε το μπουκάλι κάθε τόσο.

Το διάλυμα μίξης SealAct™έχει απεριόριστο χρόνο ζωής.

Ποιες είναι οι καλύτερες θερμοκρασίες για την εφαρμογή του χρώματος;

Προτείνουμε θερμοκρασίες πάνω όριο του πάγου.

Οι φωτογραφίες επίδειξης στον ιστότοπο έχουν τροποποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο;

Όχι. Αυτό που βλέπετε είναι το τελικό προϊόν. Οι φωτογραφίες δεν εμφανίζουν φυσικά λεπτομέρειες κάθε λεπτό. Μετά από στενή επιθεώρηση προσωπικά, μερικές επισκευασμένες μάρκες θα είναι ορατές όταν ψάχνουν για αυτούς, αλλά σε απόσταση λίγων μέτρων από το όχημα δεν θα πρέπει να είναι αισθητές.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο το χρώμα ή μόνο το διάλυμα μίξης με άλλα προϊόντα;

Το χρώμα που περιλαμβάνεται στο κιτ επισκευής του Dr. ColourChip δεν είναι το συνηθισμένο touch-up χρώμα κανονική βαφή επιδερμίδας και είναι έτοιμο να λειτουργήσει με τοSealAct™, διάλυμα μιξης, μπορεί, μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί και μόνο του. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο το χρώμα εάν σκοπεύετε να το εφαρμόσετε και να το αφήσετε όπως είναι.

Το διάλυμα μίξης SealAct™ είναι ένα πατενταρισμένο προϊόν που αναπτύχθηκε για να λειτουργεί μόνο με το χρώμα μας. Δεν θα λειτουργήσει με την συνήθη βαφή (touch-up paint) εμπορίου. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με τη χρήση των βαφών μας και των μειγμάτων SealAct™ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο Κιt..

Επιδιορθωση Εκδορων

Θα λειτουργήσει σε γρατζουνιές;

Το σύστημα βαφής μας έχει σχεδιαστεί κυρίως για την αντιμετώπιση των Chips, αλλά θα λειτουργήσει καλά σε ορισμένους τύπους γρατζουνιών και λιγότερο καλά σε άλλους. Υπάρχουν πολλές μεταβλητές που καθορίζουν την ποιότητα επισκευής:

  • Βαθιές Εκδορές – Βαθιές, στενές εκδορές (1/16″ ή λιγότερο) μέχρι το μέταλλο συνήθως κρατούν χρώμα. Καθώς το χρώμα μας είναι άμεσα εύπλαστο (σε αυτή την περίπτωση, κολλώδες, αλλά αφαιρούμενο), υπάρχει κάποια ευελιξία στο τελείωμα της βαφής στη θέση της. Επίσης oι διάφορες βούρτσες στο KIT,επιτρέπουν μια πιο ακριβή βαφή εκδορών που δεν μπορούν να επισκευαστούν αποτελεσματικά από την τυποποιημένη διαδικασία μας.
  • Ευρείες Εκδορές – Ευρείες εκδορές (1/16″ ή μεγαλύτερες), βαθειές εκδορές ή άλλες μεγάλες ατέλειες πιθανόν να χρειαστεί να εφαρμόστει το χρώμα και να παραμείνει ως έχει. Η πλήρωση και ο ψεκασμός αυτών των τύπων ζημιών είναι ο μόνος τρόπος για να επιτύχετε τύπου «σαν καινούργιο» επισκευή.
  • Ελαφριές Επιφανειακές Εκδορές- Γενικά αυτές μπορούν να γυαλιστούν και να εξαφανιστουν. Εάν τα μπορείτε να τις νιώσετε με το νύχι σας, μπορεί να βγουν τελείως με κάποια λείανση και γυάλισμα. Διαφορετικά, η βούρτσα ακριβείας μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εφαρμόσει ελαφρά το χρώμα πάνω στην εκδορά και να μείνει όπως είναι.
  • Εκδορές από κλειδιά- Δεν συνιστούμε να αγοράσετε το Kit μας αποκλειστικά μόνο για την επιδιόρθωση εκδορών από κλειδιά, εκτός εάν το χρώμα του αυτοκινήτου είναι σκοτεινό και η εκδορά είναι μικρή και βαθιά. Μια μακρά εκδορά από κλειδί σε ένα ελαφρύ ασημένιο ή χρυσό χρώματος αυτοκίνητο δεν θα δείξει σχεδόν καμία διαφορά, ακόμα και αν το χρώμα γεμίσει πλήρως την εκδορά. Ωστόσο, εάν δεν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε για την επισκευή ενός φανοποιείου, οι ειδικές βούρτσες του Kit θα σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη δυνατή επισκευή.
  • Χρώμα οχήματος- Το χρώμα του οχήματος επίσης καθορίζει την ποιότητα της επισκευής της εκδοράς. Τα πιο σκούρα χρώματα πάντοτε φαίνονται καλύτερα από τα ανοιχτά. Μια εκδορα σε ένα μαύρο ή σκούρο κόκκινο μεταλλικό όχημα θα φαίνεται πάντα καλύτερα από ότι σε ένα ελαφρύ ασημένιο ή χρυσό.

Ποιοτητα Επισκευων

Για ποιους τύπους επισκευών συνιστάται το σετ του Dr. Colourchip;

Το σύστημα μαςλειτουργεί καλύτερα σε μικρα σημάδια (Chips) και γενικά γιαεπισκευές. “road-rash.”*

Όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες, οι περισσότερες επισκευές θα βελτιώσουν δραματικά τη συνολική εμφάνιση του αυτοκινήτου σας, ειδικά σε αποστάσεις 1 μέτρου ή περισσότερο.

Πόσο μεγάλο Chip θα επισκευάσει αποτελεσματικά το χρώμα;

Chips πολύ μεγαλύτερα από το μέγεθος μιας γόμας μολυβιού θα αρχίσουν να χάνουν το «δραματικό» αποτέλεσμα που διαφημίζουμε. Μπορείτε ακόμα να χρωματίσετε Chips μεγαλύτερα από αυτό με ποιοτικά αποτελέσματα, αλλά μπορεί να χρειαστεί να αφήσετε περισσότερο χρόνο στεγνώματος, δώστειδιαίτερη προσοχή κατά την αφαίρεση τουπερίσσιουχρώματος ή να χρησιμοποιήσετε τη βούρτσα με λεπτή άκρη και απλά να εφαρμόσετε τη βαφή και να την αφήσετε όπως είναι.

Το μέγεθος, το σχήμα, το βάθος παίζουν ρόλοστην έκβαση κάθε επισκευής όταν χρειάζεται να αντιμετωπίσετε ζημιές πολύ μεγαλύτερες από αυτή.

Είναι τα Chip ακόμη ορατά μετά την βαφή;

Μερικά είναι, μερικά δεν είναι.Τα περισσότεραμικρά Chip δεν είναι ορατά αν δεν προσπαθείτε να τα βρείτε.Τα οχήματα που έχουν “Road Rash”περιέχουν χιλιάδες μικρά Chips και τα περισσότερα δεν είναι ορατά καθόλου, αφήνοντας τη συνολική εμφάνιση του οχήματος δραματικά βελτιωμένη.

Αν προσπαθείτε να διορθώσετε ένα μεμονωμένο Chip, πιθανότατα θα το δείτε ακόμα επειδή το ψάχνετε.

Το χρώμα γεμίζει πλήρως το Chip;

Πολλά Chips γεμίζουν μετά από μία εφαρμογή, αν και άλλα θα απαιτήσουν μια δεύτερη εφαρμογή για να επιτευχθεί ικανοποιητική πλήρωση.Είναι δύσκολο να αποκτήσετε μια 100% εμφάνιση ξανα-βαψίματος φανοποιείουστα περισσότερα Chipsχρησιμοποιώντας Touch-up βαφή.

Ωστόσο, επειδή το σύστημά μας επιτρέπει την πλήρη απομάκρυνση τoυ περίσσειου χρώματος γύρω από το Chip, θα διαπιστώσετε ότι η πλήρης πλήρωση συνήθως δεν απαιτείται για να επιφέρει μια ικανοποιητική επισκευή.Χρησιμοποιώντας τον κανόνα των 3 βημάτων, οι περισσότερες επισκευές Chip είναι πάρα πολύ καλές.

Το χρώμα θα επισκευάσει ελαφρά επιφανειακά αποτυπώματα άλλου χρώματος;

Γενικά, τέτοιου είδους ζημιές μπορούν να αφαιρεθούν και όχι να βαφτούν.

Η πλειοψηφία τέτοιων σημαδιώνείναι αποτέλεσμα ενός αντικειμένου που τρίβεται στο αυτοκίνητο, συνήθως στον προφυλακτήρα, αφήνοντας ένα τμήμα αυτού του αντικειμένου στο αυτοκίνητο. Εάν φαίνεται ότι το χρώμα από το όχημα δεν λείπει πραγματικά από τέτοιου είδους ζημιά, είναι πιθανό αυτό να μπορεί να αφαιρεθεί τελείως. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε λίγο aceton ή λίγο υγρό αφαίρεσης βερνικιού νυχιών, αναμιγνύοντας μαζί με λίγο υγρό κερί αμαξώματοςεπάνω σε ένα μαλακό πανί και τρίψτε ελαφρά πάνω από το σημάδι.

ΤΥΠΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ

θα λειτουργήσει σε πλαστικό;

Ναι!

H βαφή μαςδουλεύει καλά για την επιδιόρθωση Chips σε βαμμένους προφυλακτήρες καιχυτευτούς. Αν έχετε μεγάλες λακούβες ή λείπει πλαστικό, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να εφαρμόσετε το χρώμα και να το αφήσετε όπως είναι.Δείτε παρακάτω ένα παράδειγμα σχετικά με έναν άσχημα “Road-Rashed”προφυλακτήρα.

Το Chip που θέλω να επισκευάσω είναι ελαφρά σκουριασμένο, τι μπορώ να κάνω;

Αν έχετε επιφανειακή σκουριά στην περιοχή που θέλετε να βάψετε, θα πρέπει πρώτα αν είναι δυνατόν να την αφαιρέσετε.

Το χρώμα θα κολλήσει σε όλες τις επιφάνειες;

Το χρώμα θα προσκολληθεί σε εκτεθειμένες επιφάνειες από μέταλλο, πλαστικό, γυαλί και υαλόνημα καθώς και ασταρωμένες επιφάνειες.

Το μόνοπρόβλημα που έχουμε δει είναι όταν τα Chips αποκαλύπτουν ένα γκρι χρώμα αστάρι που φαίνεται όπως το πλαστικό στην υφή. Από όσο γνωρίζουμε, αυτή είναι μια επίστρωση που εφαρμόζεται στο όχημα πριν από τη βαφή για να αποφευχθεί η σκουριά.Όταν το χρώμα αυτό είναι εκτεθειμένο, το Chip έχει περάσει από το χρώμα αλλά όχι κάτω στο μέταλλο.

Η βαφή μας είχε πρόβλημα κατά την προσκόλληση σε αυτή την επιφάνεια όταν χρησιμοποιούσαμε την τυπική διαδικασία εφαρμογής και αφαίρεσης.Το τρίψιμο του Chip με αλκοόλ μπορεί να βοηθήσει στην πρόσφυση.Μπορεί επίσης να χρειαστεί να αφήσετε το χρώμα να στεγνώσει περισσότερο σε αυτά τα σημεία πριν αφαιρέσετε τo περίσσιο. Ή ως έσχατη λύση, μπορεί να χρειαστεί να εφαρμόσετε το χρώμα με το πινέλο και να το αφήσετε όπως είναι.

Ταιριασμα Χρωματος

Το χρώμα αναμιγνύεται για να ταιριάξει με το χρώμα του αυτοκινήτου μου;

YΝαί. Μπορούμε να ταιριάξουμε πάνω από το 95 τοις εκατό όλων των χρωμάτων στην αγορά. Χρησιμοποιούμε τις συνθέσεις OEM που παρέχονται από τους κορυφαίους κατασκευαστές χρωμάτων για να ταιριάζουν με τον κωδικό χρώματος. Όλα τα χρώματα αναμιγνύονται με την ακριβή σύνθεση κατά τη στιγμή της παραγγελίας.

Χρησιμοποιήστε τη βάση δεδομένων επιλογής κωδικού χρώματος ή εντοπίστε τον κωδικό χρώματος χρησιμοποιώντας τον εύχρηστο οδηγό εύρεσης κωδικού code-finder guide.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πολλοί κωδικοί χρώματος έχουν παραλλαγές ή ελαφρώς διαφορετικές συνθέσεις για τον ίδιο κωδικό, λόγω διαφορετικών παρτίδων παραγωγής ή τοποθεσιώνπαραγωγής. Οι αποκλίσεις είναι συνήθως ελάχιστες, και για τις περιπτώσεις touch-upς, είναι πολύ απίθανο να παρατηρήσετε διαφορά στο χρώμα. Σε περίπτωση που το χρώμα σας είναι αισθητά διαφορετικό, θα συνεργαστούμε μαζί σας για να έχετε ένα κατάλληλο ταίριασμα χρώματος.

Λειτουργεί καλά σε όλα τα χρώματα;

Τα Chipsστα περισσότερα χρώματα αυτοκινήτων μειώνονται δραματικά ή εξαλείφονται οπτικά.

Οι επισκευές σεμεταλλικά χρώματα ελαφρά ασημί και χρυσά γενικά φαίνονται πολύ καλύτερα μετά την αρχική εφαρμογή, αν και μερικές φορές είναι ακόμα πιο ορατά επειδή η άκρη του Chip είναι ελαφρώς πιο σκούρα και θα τραβήξει το μάτι σας αν είναι αρκετά μεγάλη.Μερικές φορές με αυτά τα χρώματα και σε μεγαλύτερα Chips, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τη βούρτσα με μικρές άκρες και να εφαρμόσετε μια μικρή ποσότητα χρώματος και να την αφήσετε όπως είναι.

Ένα άλλο σημείο για τα ελαφριά μεταλλικά τελειώματα:

Ορισμένα από τα ανοιχτόχρωμα μεταλλικά μας κατασκευάζονται με μεταλλική νιφάδα εγχώριας παραγωγής, η οποίαγυαλίζεται μόνο από την μία πλευρά. Όταν το χρώμα εφαρμόζεται ως μια μικρή σταγόνα, η νιφάδα θα γυρίσει και θα εμφανιστεί πιο σκούρο χρώμα. Αυτό το πιο σκοτεινό αποτέλεσμα είναι εμφανές στο φιαλίδιο και στο καπάκι του καλύμματος μετά από ανακίνηση. Αφού τριφτεί απλά, η νιφάδα θα αυτο-ευθυγραμμιστεί και θα εμφανιστεί ξανά φωτεινή.

Διατίθενται μεταλλικά χρώματα;

Ναί. Τα περισσότερα χρώματα που κατασκευάζουμε είναι μεταλλικά.

Υπάρχουν διαθέσιμα χρώματα τριπλής (“Περλέ” Φινίρισμα) ;

Ναι, αλλά με μια μικρή προειδοποίηση *.

Τα χρώματα τριπλής είναι βαμμένα σε τρία στάδια στο εργοστάσιο:

  • Ψεκάζεται ένα βασικό χρώμα.
  • Στη συνέχεια, ένα μεσαίο στρώμα που δίνει το “Περλέ” αποτέλεσμα.
  • Επειτα, μιαεπίστρωση βερνικιούγια να φέρει τα δύο χρώματα μαζί οπτικά.

Τα χρώματα μας είναι κατασκευασμένα για εφαρμογή σε ένα στάδιο.

Διαχειριζόμαστε και αναμιγνύουμε με το χέρι την κάθε παραγγελία ξεχωριστά, και έχουμε βαθμολογηθείπολύ καλά στην προσέγγιση των διαφόρων “Περλέ” Τελειωμάτων από την αγορά. Το χρώμα μπορεί να μην φαίνεται ότι ταιριάζει πολύ καλά όταν είναι μέσα στο φιαλίδιο, αλλά μόλις εφαρμοστεί και η αφαιρεθεί το περίσσιο, το αποτέλεσμα είναι εν γένει εντυπωσιακό και σίγουρα καλύτερο από το να αφήσετε τα μαύρα Chips που τελικά θα σκουριάσουν..

Τα Περλέ χρώματα μας είναι καλά για μια τυπική ζημιά από πέτρα. Όσο μεγαλύτερη είναι η επισκευή, συμπεριλαμβανομένων των εκδορών, τόσο λιγότερο εντυπωσιακό είναι το αποτέλεσμα.

* Δεν υπάρχει,μονό μπουκάλι αληθινής βαφής Τριπλής/Περλε.Ορισμένες εταιρείες και αντιπροσωπείες πωλούν ένα Kit βαφής 3 βημάτων με δύο χρώματα και ένα βερνίκι. Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι αυτό δεν θα φανεί καλό στο αυτοκίνητό σας και πιθανότατα θα το μετανιώσετε χρησιμοποιώντας το. (Σκεφτείτε, γυαλιστερά σφαιρίδια σε όλο το καπό που τραβούντην ματιά σας κάθε φορά).

Μετά τη επιδιόρθωσηχιλιάδων περλέ αυτοκινήτωνσε εμπορικό επίπεδο με το σύστημά μας, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι το Kit επιδιόρθωσης μαςθα προσφέρει μια πολύ καλύτερη Chip Τριπλής/Περλε από οποιοδήποτε άλλο Kitτ βαφής 3 βημάτων που υπάρχει στην αγορά.Δεν είναι τέλειο, αλλά εξακολουθεί να είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση από το φανοποιείο.

Έχω ένα παλιότερο αυτοκίνητο, θα λειτουργεί το προϊόν σας;

Σε αυτοκίνητα πριν από το 1994, έχουμε μίξεις (κωδικούς) για τα περισσότερα χρώματα. Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε έναν τέλειο ταίριασμα χρώματος στα οχήματα πριν από το 1994, καθώς δεν διαθέτουμε μια βιβλιοθήκη Chips για να κάνουμε μια οπτική σύγκριση.

Ωστόσο, τα περισσότερα χρώματα που χρονολογούνται από το 1930 μέχρι σήμερα τα ταιριάζουμε με τηνπρώτη φορά, ανεξάρτητα από το αν έχουμε ένα Chip στο αρχείο για να κάνουμε μια οπτική αντιστοίχιση.

Παρόλο που δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ένα ταίριασμαχρώματος χωρίς δείγμα, αν έχετε τον κωδικό, μπορούμε να αναμίξουμε το χρώμα σύμφωνα με τις συνθέσεις OEM.Εντούτοις, συνιστούμε να προσπαθήσετε να μας παρέχετε ένα δείγμα χρώματος αν είναι δυνατόν.

Εάν το χρώμα που παραλάβατε εχει σημαντική παρέκκλιση, ενημερώστε μας και θα συνεργαστούμε μαζί σας για να σας παρέχουμε ένα ικανοποιητικό ταίριασμα,χωρίς χρέωση.

Εχετε ακόμα ερωτηση;